lunes, 5 de marzo de 2012

Campionat d'Espanya Juvenil de Pista Coberta a València

Gran campionat 

El passat cap de setmana es va realitzar a València el Campionat d'Espanya Juvenil de pista coberta. Amb un total de 487 atletes inscrits de diferents punts d'Espanya. La competició va tindre lloc al Palau Velòdrom Luis Puig de València. La competició va durar tres jornades, dissabte matí, dissabte vesprada i diumenge matí. 
Del nostre club de Castelló, el Platges de Castelló, destaquem:
-En la jornada matinal del dissabte cal destacar els triomf de Paula Linares en la proba de perxa amb 3,76 m. realitzant el rècord del Campionat, també es van disputar les eliminatories de la prova de 60m.l. on va correr Alejandro García i va pasar a les semifinals amb un temps de 7,28.

-En la jornada de la vesprada va començar amb el tercer lloc de Vicent Fabra en perxa amb 4,41 m., les semifinals de Alejandro García on no va poder pasar a la final amb 7,31, en la prova d'altura va guañar Ana Trescoli amb 1,72 m. , en el 400m.l. Osama Mazouri que es va quedar en semifinals amb 52.64 . En la proba del 800 m.l. masculins els dos bessons de Canet van guanyar les seues  semifinals i van pasar a la final, a més en el 60m.tanques van correr les eliminatories Pablo Moltó que al tocar una tanca va no va poder realitzar bé la prova i va fer 8.99 i Pablo Beltran que va pasar a semifinals amb 8,43. Es van disputar les semifinal de 1500 m.l. on van correr Sergio Cortés que no va pasar a a la final amb 4.14.70 i Daniel Ramos que si va pasar a la final amb 4.11.70. I es van donar fi a les combinades femenines on competiren Magda Paradís i Gloria de La Torre (8) i (12). Per tancar la jornada el sevillà Antonio Manuel Reina (C.D. Nike Running) va fer nou rècord d'Espanya absolut en 600m amb un registre de 1:16:23, millorant l'anterior límit que tenia ja trenta anys i que posseïa Colomán Travat (1:17.2).
-En la última jornada del campionat on van competir el bessons de Canet la final de 800 m.l. on van quedar Aleix Vives primer amb 1.59.24 i el seu bessó va quedar eliminat de la prova per pegar colzades mentre corrien. El la final de 1500 Daniel Ramos va quedar tercer de la prova amb 4.14.56, en les combinades masculines Pablo Trescoli va fer segon lloc i Ivan Garrido  sisé. En les semifinals de 60 tanques va fer 8,48 i va pasar a la final pero en ella va anar a terra a la primera tanca i va abandonar la prova. En salt d'altura Adrian Sobrino va quedar el vuité amb 1,88 m. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario