sábado, 24 de marzo de 2012

Comencen els primers redoblaments

Molts ja preparen la Setmana Santa

El 16, 17 i 18 de Març va tindre lloc a L'alcora, XXVII Jornada Nacional del Tambor i el Bombo, dirigit per la Cofradia de la Mare de Déu dels Dolors i  la Hermandad del Stmo. Crist Del  Calvari d' Alcora. 

Van aplegar tamborilers de tots el racons d' Espanya en especial de: AGRAMÓN (Albacete) , ALAGÓN (Saragossa) , ALBALATE De l'ARQUEBISBE (Terol) ALCANYÍS (Terol) ,L'ALCORA (Castelló) , ALCORISA (Terol) , ALZIRA (València) ANDORRA (Terol) , BAENA (Còrdova) , CALANDA (Terol) , FONTS D'EBRE (Saragossa) , HELLIN (Albacete) , HÍJAR (Terol) , MORATALLA (Múrcia) ,MULA (Múrcia) , LA POBLA D'HÍJAR (Terol) , SAMPER DE CALANDA (Terol) , TEROL, TOBARRA (Albacete) , URREA DE GAÉN (Terol) i VALDERROBRES (Terol) MONETA (Múrcia). 
Durant les tres jornades es van fer sopars i dinars entre tots el asistents, desfiles dels pobles participants y l'acte d' exaltació del tambor.

També destacar que el 23 de Març a Castelló va tindre lloc una desfilada des de la plaça Hort Corders fins la plaça Major. On van participar diverses agrupacions provinents de diferents punts de la província on cada agrupació participan va realitzar una petita exhibició.

No hay comentarios:

Publicar un comentario